Blog

24 mars, 2021

KH-MASKIN ÖPPNAR I JÖNKÖPING

En av nordens ledande maskinimportörer har etablerat sig mitt i Sveriges transportnav. Den första februari öppnade KH-Maskin i Jönköping.

PÅ SKIFFERVÄGEN 4 ståtar KH-Maskins nya anläggning som rymmer både verkstad och butiksyta. I visningshallen står de senaste nyheterna från Kobelco och Wacker Neuson uppradade. Sortimentet erbjuder allt ifrån hjullastare till grävmaskiner, dumpers, teleskoplastare samt mark- och betongvibratorer. Lagret är fyllt till brädden med leveransklara maskiner redo för vägarna. Det finns även ett brett utbud av reservdelar till försäljning.
– Vi är glada över att äntligen etablera oss i Jönköping och ser fram emot att stärka vår position i området, säger Martin Lindén, vd på KH-Maskin.

KH-MASKINS KUNDER är spridda över stora delar av Sverige inom segmenten bygg, entreprenad, industri, lantbruk och kommun. Tack vare nyetableringen får fler närmre till verkstaden för service och reparationer. Det ger också snabbare fältservice.
– Tidigare har våra servicebussar utgått från Stockholm och Göteborg, men nu täcker vi upp hela Småland och östkusten. Det gör att vi snabbare kan vara på plats om något händer.

 

Pressrelease 2021-03-17

Kontakt: 
Martin Lindén, KH-Maskin AB
Tel: +46 70-418 00 65
Mail: martin.linden@kh-maskin.se

 

 

 

 

 

KH-Maskins nya anläggning i Jönköping – Besöksadress: Skiffervägen 4, 553 03 Jönköping

 

Nyheter
Om Emil