fbpx

Blog

31 maj, 2021

MASKINUTRUSTARE TILL VÅR ANLÄGGNING I KUNGÄLV

Är du en person som älskar att arbeta fysiskt, är noggrann och har ett tekniskt intresse? Trivs du att jobba självständigt med skräddarsydda lösningar då har du hittat rätt!

Vad gör vi?

KH-Maskin AB är ett svenskt bolag som ägs av finska KH-Koneet Oy. KH-Koneet gruppen i Finland har flera agenturer, så som Kobelco, Kramer, Wacker Neuson och Yanmar.

Det svenska aktiebolaget omsatte 2020 ca 270 miljoner kronor.

Vi är idag en organisation med ca 45 anställda i Sverige på våra två anläggningar i Stockholm samt Jönköping och Göteborg. Vår ambition är att utöka våra utrustningsverkstäder med två nya medarbetare för att möta det stora tryck och behov som är och vi står inför. En viktig strategi är att stärka vår utrustningsverkstad i Kungälv där vi idag utrustar mestadels Kobelco grävmaskiner.

På etableringen är vi ett glatt team med mycket fart.

Affärsområdena i KH-Maskin består av:

-Försäljning av grävmaskiner från japanska Kobelco, tyska Wacker Neuson och Kramer

-Fältservice och verkstadstjänster

-Reservdelar och tillbehör till grävmaskiner

-Gummilarver

-Skopor och tillbehör

KH-Maskin som arbetsgivare

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete där dina arbetsuppgifter blir att utrusta och färdigställa kundsålda maskiner.

Du kommer vara en mycket viktig del i verksamheten då våra utrustare säkerställer vår leveranssäkerhet och kvalitet och vi värderar dina tekniska samt sociala kompetenser högt. Detta är en möjlighet att vara en viktig del i ett stort bolag i en fartfylld bransch där vi tillsammans strävar efter att vara bäst på vad vi gör.

Dina arbetsuppgifter

Som utrustare hos oss på KH-Maskin kommer dina arbetsuppgifter bestå av att färdigställa sålda maskiner med våra standard montage samt kundanpassningar. Andra arbetsuppgifter kan vara att delta och komma på nya lösningar på olika montage samt utveckla vår utrustningsverksamhet tillsammans med kollegor och arbetsledning. Våra mekaniker och utrustare har tillgång till alla specialverktyg och dokumentation som krävs för att kunna lösa de problem vi ställs inför och vi anordnar utbildningar med våra leverantörer som är specifika för de maskiner vi arbetar med.

Vem är du?

Vi söker dig som liksom vi har ett genuint intresse av maskiner och som visar stort engagemang och ansvarstagande för att leverera den bästa tänkbara servicen till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt för att leverera i en arbetsmiljö som ibland har ett högt tempo. Du behöver ha en teknisk utbildning som grund samt goda kunskaper inom elektronik och hydraulik för att kunna arbeta i dessa system. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänst och speciellt meriterande om du har erfarenhet av arbete på större grävmaskiner. Du behöver även ha grundläggande kunskap av teknik, maskinteknik eller utbildning och/eller erfarenhet från tidigare arbetsplatser. För att kunna möta våra kunders behov behöver du ibland även kunna jobba övertid. Vidare vill vi att du har datorvana då justeringar och kalibreringar i hydraulsystem sker med diagnosutrustning, du hanterar även mail och Office program med enkelhet samt har bra kunskaper i engelska likväl som svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har BE-tungt släp.

Lön

Fast lön samt övertidsersättning, tjänstepension mm. enligt If Metall kollektivavtal.

Ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt till jens.ekstrom@kh-maskin.se

Vi ser fram emot din ansökan!