Blog

12 november, 2020

PRESSMEDDELANDE NOVEMBER 2020

Wacker Neuson och KH-MASKIN intensifierar sitt samarbete

(München/Malmö, November 2020) Wacker Neuson och KH-MASKIN har avtalat att utöka sitt befintliga samarbete i Sverige. Från och med den 1 december kommer KH-MASKIN att vara generalimportör för Wacker Neusons produkter.

Wacker Neuson och KH-MASKIN är nöjda att kunna tillkännage utökningen av sitt samarbete i Sverige. Efter att ha inlett samarbetet i Göteborgsområdet i april 2020,
kommer KH-MASKIN att vara generalimportör för Wacker Neusons produkter i Sverige från och med den 1 december. I grannlandet Finland har KH-KONEET-koncernen, huvudbolag till KH-MASKIN, varit importör för Wacker Neuson under flera år och partnerskapet har visat sig vara mycket lönsamt för både kunder och affärspartners.

“Att bli generalimportör för Wacker Neusons produkter även i Sverige är nästa logiska steg för en resa som påbörjades för över ett decennium sedan,” säger Teppo Sakari, VD för
KH-KONEET-koncernen. KH är känt för att erbjuda skräddarsydda lösningar till sina kunder, oavsett om det handlar om nya eller begagnade maskiner, för att uppfylla servicekrav eller att hitta den rätta finansiella lösningen. “Det är så vi ökar värdet och gör skillnad,” summerar Teppo Sakari.

KH-MASKIN är ett av de ledande företagen i Norden inom maskinutrustning för bygg- och kommunal verksamhet. Förutom den nybyggda anläggningen i Kungälv norr om Göteborg finns KH-MASKIN AB även i Jordbro i Haninge kommun söder om Stockholm samt i Järfälla norr om Stockholm. Dessa anläggningar lagerför hela sortimentet från Wacker Neuson och ger professionell support och kundservice. Dessutom har KH-MASKIN ett utvalt antal lokala affärspartner som garanterar rikstäckning för kundsupport i Sverige.

“Under många år har KH-KONEET-koncernen visat sig vara en utmärkt partner med en hög grad av kundorientering. Jag är mycket nöjd med utökningen av vårt samarbete i Sverige och ser fram emot att serva våra lokala kunder genom detta partnerskap,” säger Alexander Greschner, försäljningschef på Wacker Neuson Group.

Ytterligare information finns på: www.wackerneuson.com

Martin Lindén, VD KH-Maskin AB; Teppo Sakari, VD för KH-KONEET-koncernen

Nyheter
Om Emil