fbpx

Blog

30 september, 2019

PRESSMEDDELANDE SEPTEMBER 2019

Pressmeddelande från Beck Maskin Sverige AB & Göranssons Maskiner AB, september 2019

Göranssons Maskiner AB i Staffanstorp inleder från och med första september ett samarbete med Beck Maskin Sverige AB gällande försäljning och eftermarknad av Kobelcos bandgrävmaskiner i Skåne.

Göranssons Maskiners vision som maskinhandlare är att ha ett bra utbud som ska passa alla kunder.
– I och med Kobelcos intåg hos oss stärker vi vårt maskinprogram med ytterligare en välkänd japansk tillverkare av bandgrävmaskiner, säger Anders Göransson på Göranssons Maskiner AB.

– Sedan ett antal år har vi haft nöjet att sälja Atlas hjulgrävare, parallellimporterade Volvo maskiner och Kubotas minigrävarserie med maskiner 0–8 ton. Från första september har vi också fått privilegiet att ta hand om försäljning & service av Kobelco i Skåne samt delar av Småland & Blekinge och på så sätt ytterligare stärka vårt utbud med Kobelco i segmentet över Kubota dvs 8–80 ton, berättar Anders.

-Vi har under en lång tid haft diskussioner med olika leverantörer och tillverkare för att hitta en bra lösning. För oss har det varit mycket fokus på att finna ett varumärke som lever upp till samma kvalitetskrav som våra övriga produkter, ett komplement som inte stör våra befintliga relationer och som inte heller innebär att ”knycka” agenturer från någon branschkollega. Alla dessa parametrar finns hos Kobelco och vi ser fram emot ett trevligt samarbete med våra kollegor på Beck Maskin, fortsätter Anders.

– Vi känner oss smickrade och glada över att få förtroendet att representera Kobelco och givetvis visar vi Kobelco, Kubota, Atlas och Ammann maskiner i monter 151 på Entreprenad Live, Knutstorp den 12–14 september, hälsar Anders Göransson.