Har du en New Holland eller Kobelcomaskin? Då kan vi hjälpa dig.

Efter att Beck tog över importen av Kobelco i hela Sverige och centrala delar i Norge, har ett stort antal kunder kontaktat oss angående hjälp till deras Kobelcoproducerade NEW HOLLAND-maskiner.

Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa till.


Kobelcos KGSP program

Kobelco har nu startat ett speciellt program (KGSP) där vi och du som kund får reservdelar till lägre priser än tidigare. Japanerna har tidigare inte känt till prisbilden i Europa men nu tar Kobelco tag i detta och tar fram de bästa priserna för dig på komponenter med lite högre kostnad. Dessutom har Kobelco i Europa ett 4000 m² stort reservdelslager som i dag ska täcka för alla Kobelcomaskinerna som levererats i Europa och även alla Kobelcoproducerade New Hollands. Beck köpte in tio hyllmeter med delar och serviceböcker till Kobelco och New Holland från Eliassons tid - så behöver du hjälp med din gamla maskin, kontakta oss!

KGSP beyder Kobelco Global Service Parts och är det program som Kobelco startat och som innebär att de letar fram delar som t.ex. filter, underrede m.m. från andra leverantörer, till riktigt bra priser. Reservdelarna är godkända av Kobelco till att användas under garantitiden och under maskinens hela livstid. Detta sparar du som kund mycket pengar på.

Vi leverar originaldelar snabbt - Tryck här för att skicka förfrågan.

 
 

KH-Maskin ab

Avdelning Stockholm Söderort
Rudanvägen 2, 136 50 Jordbro
Tel: 08 500 741 74

Avdelning Stockholm Norrort
Solbackav. 2, 177 71 Järfälla
Tel: 08 500 741 71

Avdelning Göteborg
Växelgatan 4, 442 40 Kungälv
Tel: 031 383 03 00

Fakturafrågor? Vänligen maila vår  ekonomiavdelning  eller ring
08 500 741 74 
 

 

öppettider:

Måndag-Fredag 07:00-16:00

Kontakta Oss

Nyheter och erbjudanden