Blog

2 december, 2020

VI SÖKER EN SÄLJARE TILL STOCKHOLM NORRA

Arbetsuppgifter
Som säljare för KH-Maskin i Stockholm Norra kommer du få ett stort ansvar för att utveckla vår tillgänglighet på marknaden. Du kommer att jobba med samtliga produkter i KH-Maskins portfölj och skapa nya samt underhålla gamla kunder och därmed utveckla vår affär på dessa produkter. Vidare planerar och genomför du aktiviteter på såväl vår anläggning som med kundmöten på fältet. Du rapporterar till vår försäljningschef men har en stor frihet under ansvar för genomförandet av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med på en resa med tillväxt och utveckling. Har du erfarenhet av maskiner eller liknande verksamhet ser vi detta som som ett plus. Du skall vara självständig men ändå uppskatta teamkänslan i vårt företag. Bra språkkunskaper i engelska är en merit. Du hanterar Office 365 bra och är lyhörd inför rutiner och struktur. Vi jobbar modernt via CRM.
Vi betalar fast lön, tjänstepensionsavsättningar samt provision. I tjänsten ingår också förmånsbil. Då du kommer tillhöra vår anläggning i Järfälla så är det ett stort plus om du bor i närheten.

Välkommen med din ansökan!
Ansök genom att maila ditt CV och personligt brev till: bjorn.elander@kh-maskin.se.

Vid frågor angående tjänsten, maila bjorn.elander@kh-maskin.se.

Intervjuer kommer att ske löpande, varför tillsättning kan ske snabbt.

Nyheter
Om Emil